Pokličite: +386 (0)2 713 00 00
                    +386 (0)31 612 935

KLJUKE

Kljuka na vratih je pika na i ob nakupu vrat, saj pogosto združuje slog in funkcionalnost doma ali poslovnega prostora. Naše kljuke odlikujejo moderna tehnološka dovršenost in popolna linija, ki sovpada z izbranim dizajnom vrat iz naše ponudbe. Izbirate lahko med različnimi programi in stili kljuk, pri katerih vsak ustreza svojemu namenu. V ponudbi boste našli:

  • kljuke različnih izvedb- kljuke iz nerjavečega jekla, medeninaste kljuke, kljuke iz aluminija, kovane kljuke. 
  • kljuke za običajno uporabnost, kakor tudi varnostne ter protipožarne kljuke in kljuke z ozkim ščitom, 
  • enak izgled kljuke na vratih kombinirate s kljuko na oknih 
  • okovje za drsna vrata in ročaje

V naši ponudbi boste zasledili tudi patentirane posebnosti, kot so:

  • Kljuka ABACO- prva antibakterijska kljuka na tržišču, ki z leti ne izgubi svoje funkcionalnosti. S pomočjo nanotehnologije ustvarjena dodatna antibakterijska plast z doživljenjsko garancijo, odbija bakterije, ki se zadržujejo na naših dlaneh.
  • Kljuka s PVD prevleko ROBUSTA- je kljuka s posebno zaščitno prevleko z 20 letno garancijsko dobo. Kljuka s prevleko PVD ima dvakrat tršo površino kot kromirana kljuka. Kljuka je odporna na klimo, kjer so pojavlja večja koncentracija soli (primorje)- prisotnost soli na kljuki več kot 2000 ur brez, da bi na površini opazili kakršnokoli spremembo.
  • Kljuka NIGHTLUX- z integrirano orientacijsko svetlobo brez električne napeljave,...

Kljuka ABACO antibakterijska

Kljuka mora biti izdelana iz kvalitetnih materialov. Novi laboratorijsko testiran produkt tudi na slovenskem tržišču: ANTIBAKTERIJSKA KLJUKA ABACO!

* potrebna polja

0.0000 0,00 €
Količina:

Opis

 


Ali ste vedeli, da je stranišče med bolj čistimi površinami v stanovanju?

 


 

Čeprav bi marsikdo menil, da se tam nahaja največ škodljivih bakterij pa temu ni čisto tako. Ste kdaj pomislili koliko škodljivih bakterij se zadržuje na naših dlaneh in posledično na stvareh, katerih se dotikamo?

 

Novi laboratorijsko testiran produkt tudi na slovenskem tržišču: ANTIBAKTERIJSKA KLJUKA ABACO!

 

S pomočjo nanotehnologije ustvarjena dodatna antibakterijska plast z doživljenjsko garancijo, odbija bakterije, ki se zadržujejo na naših dlaneh (kot sta Staphylococcus aureus in E.coli). Plast ob dotiku odbija in obenem uniči bakterijsko celično membrano in s tem blokira možnost hranjenja in postopek delitve celice.

 
ABACO je ime posebne, protimikrobne površine ki je bila razvita v Sudmetallovi Protec Surface Technologies proizvodnji.

Molekularno deponiranje srebrnih nanodelcev v notranjost kljuke ustvarja dodatno antibakterijsko plast, ki odbija bakterije, ki se zadržujejo na naših dlaneh. Srebro ima protimikrobni učinek, saj uničuje celično membrano mikrobov, ki posledično odmrejo in postanejo neškodljivi. Plast ob dotiku odbija in obenem uniči bakterijsko celično membrano in s tem blokira možnost hranjenja in postopek delitve celice.

ABACO ni le preprost površinski premaz.