Pokličite: +386 (0)2 713 00 00
                    +386 (0)31 612 935

O podjetju

 

ŠTAJERLES TRADE: Strokovnost in inovativnost za prihodnost

 

V vasi Podgorci, ki leži v Občini Ormož, je Zlatko Korpar leta 1994 ustanovil ŠTAJERLES TRADE, podjetje, ki združuje tradicijo, kakovost in inovativnost v svetu stavbnega pohištva.

 

Naša vizija se osredotoča na ustvarjanje prostorov, kjer se prepletajo kakovost, funkcionalnost in estetika, s ciljem graditi trajnostne odnose s strankami.

Zavezani smo k zagotavljanju vrhunske kvalitete in strokovno svetovanje, kar odraža našo filozofijo: "Graditi za jutri, z današnjim znanjem in izkušnjami."

 

Naš prodajni program obsega raznovrstno ponudbo, vključno z notranjimi in vhodnimi vrati v stanovanje, funkcijskimi vrati (protipožarna, zvočno-izolativna, klimatsko stabilna, toplotno izolativna, vrata proti sevanju, vrata za mokre ali vlažne prostore,…) različnimi vrstami parketov, kljukami, laminati, PVC talnimi oblogami, in drugimi.

Specializirani smo za celovite rešitve, ki segajo od tretje gradbene faze naprej, in zagotavljamo storitve kot so trgovina na debelo z lesom, gradbenim materialom in sanitarno opremo, zaključna dela v gradbeništvu, trgovina na drobno, ter proizvodnja tople vode in distribucija.

 

Podjetje ŠTAJERLES TRADE je simbol zanesljivosti in kakovosti v industriji, s ponosom nadaljujemo tradicijo inovacij in odličnosti.

 

 

Matična številka: 5850860 

Davčna številka: SI21132763

Glavna dejavnost podjetja: G 46. 730 TRGOVINA NA DEBELO Z LESOM, GRADBENIM MATERIALOM IN SANITARNO OPREMO

Druge dejavnosti podjetja so:

        51.530 trgovina na debelo z lesom in gradbenim materialom
        45.450 druga zaključna dela v gradbeništvu
        52.463 trgovina na drobno

        Proizvodnja tople vode in distribucija

     Svetovanje, izmere, vgradnja, prevozi, garancija,…   

Prodajno razstavni salon
Objekt Štajerles trade d.o.o.
Prodajno razstavni salon