Pokličite: +386 (0)2 713 00 00
                    +386 (0)31 612 935

Vhodna vrata

Vhodna vrata so del življenja! Dnevno jih srečujemo, jim pripadamo, jih opazujemo, se jih neštetokrat dotaknemo, jih s spoštovanjem, s pričakovanjem, z zadržanostjo, z radovednostjo odpiramo, se za njimi skrivamo ali z njimi razkrivamo ...

Ključne odlike današnjih vhodnih vrat so toplotna in zvočna izolativnost ter občutek domačnosti, ki jo izžareva toplina lesa. Lesena in les-aluminij vhodna vrata lahko brez občutka vsiljenosti pripomorejo k privlačnemu vtisu prostora. Z uporabo različnih vrst lesa in barv lahko dosežemo prav posebne estetske poudarke. Užijte naravo v najlepši obliki s pomočjo bogate teksture lesa, ki lahko poteka prečno ali vzdolžno.

Z našimi vhodnimi vrati boste našli rešitve, ki povezujejo inovacije, dizajn, funkcionalnost in kakovostno izdelavo. Naša lesena vhodna vrata z odlično toplotno izolativnostjo pripomorejo k varčevanju z energijo in posledično zmanjšujejo stroške ogrevanja objekta.


Lesena vhodna vrata CLASSIC

Lesena vhodna vrata programa Classic so rezultat med seboj usklajenih detajlov. Tradicionalne linije v povezavi s steklenimi površinami predstavljajo premočrtnost in nevtralnost oblikovanja. Vhodna vrata tradicionalnih linij se posebej pri obnovi zelo dobro vključijo v starejše objekte, prav tako pa harmonično spadajo v moderno arhitekturo. 

Preden oddate povpraševanje, navedite ime vhodnih vrat, katerega najdete v opisu. 

Količina:

Opis

Tipi vhodnih vrat CLASSIC:TEHNIČNE INFORMACIJE STANDARDNIH IZVEDB:


krilo je izdelano iz posebne izolacijske - večslojne plošče, ojačane z okvirjem iz masivnega lesa in integriranimi stabilizatorji, ki preprečujejo krivljenje. Toplotna prevodnost plošče UP = 0,93 W/m2K.


odlična izolacija UD(odvisno od modela, smreka) = 1,1 - 1,3 W/m2K


dvoslojno izolacijsko steklo, Ug=1,1 W/m2K


okrasni okvirji in predplošče samo zunaj, noter krilo gladko


dvojno tesnenje in termoizolacijski pohodni prag TB75


vrsta lesa: smreka, hrast, macesen


debelina krila in podboja: 68 mm

 

ključavnica s 3-točkovnim zaklepanjem in močna 3D nastavljiva nasadila