Pokličite: +386 (0)2 713 00 00
                    +386 (0)31 612 935

Vhodna vrata

Vhodna vrata so del življenja! Dnevno jih srečujemo, jim pripadamo, jih opazujemo, se jih neštetokrat dotaknemo, jih s spoštovanjem, s pričakovanjem, z zadržanostjo, z radovednostjo odpiramo, se za njimi skrivamo ali z njimi razkrivamo ...

Ključne odlike današnjih vhodnih vrat so toplotna in zvočna izolativnost ter občutek domačnosti, ki jo izžareva toplina lesa. Lesena in les-aluminij vhodna vrata lahko brez občutka vsiljenosti pripomorejo k privlačnemu vtisu prostora. Z uporabo različnih vrst lesa in barv lahko dosežemo prav posebne estetske poudarke. Užijte naravo v najlepši obliki s pomočjo bogate teksture lesa, ki lahko poteka prečno ali vzdolžno.

Z našimi vhodnimi vrati boste našli rešitve, ki povezujejo inovacije, dizajn, funkcionalnost in kakovostno izdelavo. Naša lesena vhodna vrata z odlično toplotno izolativnostjo pripomorejo k varčevanju z energijo in posledično zmanjšujejo stroške ogrevanja objekta.


Lesena vhodna vrata VETRO

Naša kolekcija stekel poravnanih s površino je namenjena vsem, ki si pri svojih vratih želijo unikaten, umetniški stil. Z najrazličnejšimi tipi stekel v prostoru dosežemo posebne učinke. 

Preden oddate povpraševanje, navedite ime vhodnih vrat, katerega najdete v opisu. 

Količina:

Opis

MOŽNI TIPI VRAT:
 
 
 
TEHNIČNE INFORMACIJE STANDARDNIH IZVEDB:


krilo je izdelano iz posebne večslojne plošče, ojačane z okvirjem iz masivnega lesa in integriranimi stabilizatorji, ki preprečujejo krivljenje. Toplotna prevodnost plošče UP = 0,93 W/m2K.


odlična izolacija UD(odvisno od modela, smreka) = 1,0 - 1,3 W/m2K


troslojno izolacijsko steklo, Ug=0,9 W/m2K, obojestransko varnostno - kaljeno, 
emajlirana površina zunaj na prozornem, sivem ali moderm steklu


okrasni utori in aplikacije samo zunaj, noter krilo gladko


dvojno tesnenje in termoizolacijski pohodni prag TB75


vrsta lesa: smreka, hrast, macesen


debelina krila 76 mm, debelina podboja: 68 mm


ključavnica s 3-točkovnim zaklepanjem in močna 3D nastavljiva nasadila