Pokličite: +386 (0)2 713 00 00
                    +386 (0)31 612 935

Lesena okna NATUR

Osnovni material za lesena okna je smrekov les debeline 67, 78 ali 92 mm iz kakovostnega lepljenega z zunanje in notranje strani dolžinsko nespojenega lesa smreke, jelke, macesna, bora, hrasta ali marantija.

Lesena okna NATUR PROFIL 68

DIMENZIJE: 
Vgradna debelina:                         68 mm 
Vidna širina (L + D + zgoraj):       121 mm 
Vidna širina (spodaj):                  136 mm

VGRADNE OBLIKE: 
Pravokotne, poševne, ločne, polokrogle

NAČINI ODPIRANJA: 
Fiksno, kombinirano (D in DK), zložljive stene, drsno-nagibne stene, dvižno-drsne stene, odpiranje navzven, obojestranska pololiva 

ŠTEVILO TESNIL:                    2

* potrebna polja

0.0000 0,00 €
Količina:

Opis

TOPLOTNA IZOLACIJA OKNA
Ug= 1,0 W/m2K , Uw= 1,2 W/m2K


ZVOČNA IZOLACIJA ENOKRILNIH OKEN
33 dB


STEKLO
Glede na potrebo lahko izbiramo med stekli, ki nam ponujajo različne toplotne, zvočne, sončno zaščitne in estetske lastnosti. Standardno je v okno Termo Plus vgrajeno dvoslojno steklo z Ug = 1,0 W/m²K. Možna izvedba tudi s troslojno zasteklitvijo.


DISTANČNIKI V STEKLU
TGI distančniki


OKOVJE
Uglednega svetovnega proizvajalca. Omogoča nam enoročno odpiranje po horizontalni in vertikalni osi ter nagibno drsno odpiranje. Lepoto lesa lahko poudarimo z izbiro skritega okovja.


PRAG
ALU kotnik, Wesser prag


KRILNI ODKAPNIK
Vgrajen na spodnjem delu krila. Ščiti najbolj izpostavljeni del okna pred vremenskimi vplivi in tako podaljšuje trajnost okna.


ODKAPNI PROFIL
Ščiti spodnji, najbolj izpostavljen del podboja pred vremenskimi vplivi. Odkapnik ne predstavlja toplotnega mosta, ker je potegnjen iz notranjosti profila. S tem so zagotovljene boljše vrednosti toplotne prevodnosti.


POVRŠINSKA OBDELAVA
Odporni in okolju prijazni premazi na vodni osnovi. Zaščiteni so vsi V spoji in čelni les.


LES
Debeline 68 mm iz kakovostnega lepljenega, z zunanje in notranje strani dolžinsko nespojenega lesa: smreke, jelke, macesna, bora, hrasta ali merantija. Možna tudi kombinacija različnih vrst lesa.