Pokličite: +386 (0)2 713 00 00
                    +386 (0)31 612 935

Lesena okna LES-ALU

Aluminjaska maska na zunanji strani okna ščiti pred zunanjimi vplivi. Kombinacija aluminija in lesa je združitev najboljših lastnosti obeh materialov. Lahko izbirate med katerokoli RAL barvo in barvami različnih vrst lesa.

Lesena okna LES ALU ELEGANT 92 Modern

DIMENZIJE: 
Vgradna debelina:                         92 + 16 mm 
Vidna širina (L + D + zgoraj):                130 mm 
Vidna širina (spodaj):                           130 mm

VGRADNE OBLIKE: 
Pravokotne, poševne, ločne, polokrogle

NAČINI ODPIRANJA: 
Fiksno, kombinirano (D in DK), zložljive stene, drsno-nagibne stene, dvižno-drsne stene, odpiranje navzven, obojestranska pololiva 

ŠTEVILO TESNIL:                    3

* potrebna polja

0.0000 0,00 €
Količina:

Opis

TOPLOTNA IZOLACIJA OKNA
Ug= 0,5 W/m2K , Uw= 0,84 W/m2K


ZVOČNA IZOLACIJA ENOKRILNIH OKEN
34 dB

 

STEKLO
Glede na potrebo lahko izbiramo med stekli, ki nam ponujajo različne toplotne, zvočne, sončno zaščitne in estetske lastnosti. Standardno troslojna zasteklitev s termičnim distančnikom z Ug = 0,50 W/m²K.

DISTANČNIKI V STEKLU
TGI


OKOVJE
Uglednega svetovnega proizvajalca. Omogoča nam enoročno odpiranje po horizontalni in vertikalni osi ter nagibno drsno odpiranje. Lepoto lesa lahko poudarimo z izbiro skritega okovja.

 

PRAG
ALU kotnik, Wesser prag

 

POVRŠINSKA OBDELAVA
Odporni in okolju prijazni premazi na vodni osnovi. Zaščiteni so vsi V spoji in čelni les.

 

TESNILO
V okno so standardno vgrajena tri tesnila.

 

ALU OBLOGA
Na zunanji strani okna je montirana alu obloga iz aluminija. Aluminijast del okvirja s tesnilom naseda direktno na steklo krila, kar nam daje moderen videz z optimalnim izgledom. Vsa okna, ki so na zunanji strani opermljena z aluminijasto masko, še posebej odlikuje odpornost na vremenske vplive in trajnost. Lahko izbirate med katerokoli RAL barvo in barvami različnih vrst lesa ter med spojenimi in varjenimi vogali ALU obloge.

 

LES
Debeline 92 mm iz kakovostnega lepljenega, z notranje strani dolžinsko nespojenega lesa: smreke, jelke, macesna, bora, hrasta ali merantija.Možna tudi kombinacija različnih vrst lesa.