Pokličite: +386 (0)2 713 00 00
                    +386 (0)31 612 935

VRATA

Vrata izražajo osebni slog in individualni načina življenja ljudi. Naša notranja vrata so moderna in prav tako nostalgična. Naš program notranjih vrat vam omogoča razsežnost želja in izpolnjuje najrazličnejše oblikovne ter vizualne zahteve. 

Ponujamo:

  • Notranja vrata
  • Vhodna vrata
  • Kovinska vrata
  • Vhodna vrata v stanovanje

Ko začnete oblikovati notranjost svojega doma, boste ugotovili, da lahko izbirate med številnimi različnimi vrstami notranjih vrat, ki dajejo vaši sobi ali prostoru pravi videz in še vedno služijo svoji funkciji. Preprosto definirana kot notranja vrata so vsa vrata, ki ne omogočajo dostopa do zunanjega dela vašega doma, na primer omara, spalnica, kopalnica, klet ali pisarniška vrata.

Podrobnosti velike in majhne odražajo naš občutek za osebni slog in naš način življenja; in imajo veliko vlogo pri tem, da bi naš življenjski prostor postal dom. Notranja vrata so bistvenega pomena za oblikovanje in dekoracijo ter imajo pomembno funkcijsko vlogo v življenju hiše. In vsi poznamo občutek udobja in zadovoljstva, ki ga prinese odpiranje in zapiranje kakovostnih vrat.

Vhodna vrata, ki so dobro narejena, žilava in čvrsta, bodo poskrbela, da se boste v svojem domu počutili varno, vendar bi morali biti tudi gostje dobrodošli. Konec koncev je to ena od prvih stvari, ki vas pritegne, ko se sprehodite do hiše, in fino oblikovan, eleganten dizajn lahko veliko pove o vašem osebnem slogu, še preden gostje sploh vidijo vašo notranjost.

Ne glede na to, ali nameravate prodati svojo nepremičnino in želite okrepiti tisto najpomembnejšo privlačnost ali pa želite samo izboljšati videz svojega doma, je vlaganje v nova vhodna vrata lahko hiter in učinkovit način, da stvari nekoliko olajšate.

 

Notranja vrata

 

 

 

Notranja vrata

V liniji notranja vrata lahko najdete kvalitetna vrata različnih površin. Zbirate lahko med površinami kot so: dekor, CePaL, beli lak in furnir. Standardna notranja vrata so modernega zaobljenega videza in dajejo veliko izbiro različnih svetlobnih izrezov, sredic in funkcijskih značilnosti.

 

 

         
 Vhodna vrata  

 

Vhodna vrata

Vhodna vrata so ogledalo našega doma. So prvi stik s tistimi, ki vstopijo v naš dom, pa naj so to domači ali gostje. Vsak dan se jih dotikamo, jih uporabljamo, zato sta njihov design in kvaliteta še toliko bolj pomembna.

 

 

 

 

         
Vhodna vrata v stanovanje  

Vhodna vrata v stanovanje

Objektna vrata so primetna za vhodna vrata v stanovanja. Preprečujejo zvitost zaradi klimatskih obremenitev s pomočjo stabilizatorjev, zagotavljajo varnost s pomočjo ojačane pripirne pločevine, ključavnice in močnejših nasadil ter večjo odpornost na udarce.

 

   

 

         
Kovinska vrata  

 

Kovinska vrata

Vratno krilo je v osnovi iz vroče pocinkane pločevine, debeline 40 mm.Vsa notranja vrata so na voljo tudi v dvokrilni izvedbi.

 

 

 

         
         

Gladka notranja vrata BELI LAK 9010 in BELI LAK 9016

Bela, elegantna in preprosto vpadljiva. Ta čudovita bela vrata se popolnoma prilegajo vsakemu domu.

* potrebna polja

0.0000 0,00 €
Količina:
Vrsta obdelave Furnir
Možne izvedbe podbojev

Podboj in obloga: zaobljena

Podboj: bombiran,

Obloga: zaobljena

Opis

 

 

 

POVRŠINA:

  • BELI LAK

  

Beli lak 9010

 

Beli lak 9016MOŽNI TIPI VRAT

  • Brazdana in nebrazdana,
  • Enokrilna in dvokrilna,
  • S svetlobnim izrezom,
  • Drsna,
  • Nihajna

 

MOŽNE IZVEDBE SREDIC IN ROBOV VRAT   

  

       RS                VS

 

Rob vrat možen tudi z ostrim robom.

 

MOŽNE IZVEDBE ZASTEKLITEV

 

MOŽNA STANDARDNA STEKLA:

        

     Float 

        

  Satinato

         

Chinchilla b.

     

 Mastercarre 

     

 Masterlens 

 

     

 Masterpoint 

         

 Parsol sivi 

           

     Pavè

MOŽNA DESIGN STEKLA:

   

 Accordia 

    

  Arpo 

   

 Bambus 

  

 Centro 

  

  Fiore  

  

 Flora 1 

  

 Flora 2 

 

  Free 

  

 Linea 1 

  

 Linea 2 

  

 Lineum 

   

   Linus 

  

  Lipso 

 

 

   

   Loop

   

 Motus

   

  Onda 1

  

Onda 2

  

  Palla

  

  Sagi

   

 Seventy 

    

   20.1

   

   20.2

      

   30.1

      

   30.2

      

   31.1

    

  31.2

 

 

MOŽNE FUNKCIJSKE LASTNOSTI

     KLIMA              ZVOK              VARNOST              POŽARNA              DIMNOTESNA              SEVANJE              TEMPERATURA              VLAGA           

    Klimatska stabilnost              Zvočna izolativnost                Varnostna zaščita               Požarna zaščita                 Dimnotesna zaščita             Zaščita pred sevanjem          Temperaturna zaščita           Zaščita pred vlago