Pokličite: +386 (0)2 713 00 00
                    +386 (0)31 612 935

Vhodna vrata

Vhodna vrata so del življenja! Dnevno jih srečujemo, jim pripadamo, jih opazujemo, se jih neštetokrat dotaknemo, jih s spoštovanjem, s pričakovanjem, z zadržanostjo, z radovednostjo odpiramo, se za njimi skrivamo ali z njimi razkrivamo ...

Na nek način so vaša vhodna vrata kot portal v vaš dom; fino oblikovan, močan dizajn bo pustil odličen prvi vtis, ko bodo gostje 'stopili čez vaš prag'. Elegantna, lepo izdelana vhodna vrata so odraz dobrega okusa, ki dajejo prvo noto preostalim delom vaše hiše. Tukaj je vse, kar morate vedeti o izbiri pravih vhodnih vrat, skupaj z izborom naših najljubših stilov ...

Vhodna vrata, ki so dobro in kvalitetno izdelana bodo poskrbela, da se boste v svojem domu počutili varno, vaši gostje pa dobrodošlo. Konec koncev je to ena od prvih stvari, ki vas pritegne, ko se sprehodite do hiše, in fino oblikovan, eleganten dizajn lahko veliko pove o vašem osebnem slogu, še preden gostje sploh vidijo vašo notranjost.

Ne glede na to, ali nameravate prodati svojo nepremičnino in želite okrepiti tisto najpomembnejšo privlačnost ali pa želite samo izboljšati videz svojega doma, je vlaganje v nova vhodna vrata lahko hiter in učinkovit način, da stvari nekoliko olajšate.

Medtem ko so standardni izdelki iz PVC in aluminijastih vrat nekoliko omejeni, so lahko lesena vrata po meri izdelana v kateri koli slog, tako da popolnoma dopolnjujejo ostalo vašo lastnino. Še več, lesena vrata bodo vedno imela vrhunsko estetiko, ki je ni mogoče ponoviti z PVC.

Ne glede na to, ali iščete nekaj tradicionalnega ali sodobnega, s široko paleto materialov, stilov in barv, pri stilih vhodnih vrat ni omejitev. Izbirate lahko med vrati z okrasnimi dvignjenimi in poljskimi ploščami z žlebastimi robovi, ki dajejo klasičen videz, ali pa se odločite za elegantna vhodna vrata z vgrajenimi ploščami, če želite doseči sodoben dizajn.

Ključne odlike današnjih vhodnih vrat so toplotna in zvočna izolativnost ter občutek domačnosti, ki jo izžareva toplina lesa. Lesena in les-aluminij vhodna vrata lahko brez občutka vsiljenosti pripomorejo k privlačnemu vtisu prostora. Z uporabo različnih vrst lesa in barv lahko dosežemo prav posebne estetske poudarke. Užijte naravo v najlepši obliki s pomočjo bogate teksture lesa, ki lahko poteka prečno ali vzdolžno.

Z našimi vhodnimi vrati boste našli rešitve, ki povezujejo inovacije, dizajn, funkcionalnost in kakovostno izdelavo. Naša lesena vhodna vrata z odlično toplotno izolativnostjo pripomorejo k varčevanju z energijo in posledično zmanjšujejo stroške ogrevanja objekta.


Lesena vhodna vrata MODERN

Z najugodnejšim profilom lesena vhodna vrata z odlično toplotno izolativnostjo pripomorejo k varčevanju z energijo in posledično zmanjšujejo stroške ogrevanja objekta. Preden oddate povpraševanje, navedite ime vhodnih vrat, katerega najdete v opisu. 

Količina:

Opis

Tipi vhodnih vrat MODERN:
 


TEHNIČNE INFORMACIJE STANDARDNIH IZVEDB:


krilo je izdelano iz posebne izolacijske - večslojne plošče, ojačane z okvirjem iz masivnega lesa in integriranimi stabilizatorji, ki preprečujejo krivljenje. Toplotna prevodnost plošče UP = 0,93 W/m2K.


odlična izolacija UD(odvisno od modela, smreka) = 1,0 - 1,3 W/m2Kdvoslojno izolacijsko steklo, Ug=1,1 W/m2K

 

okrasni utori in aplikacije samo zunaj, noter krilo gladko


dvojno tesnenje in termoizolacijski pohodni prag TB75


vrsta lesa: smreka, hrast, macesen


debelina krila in podboja: 68 mm

 

ključavnica s 3-točkovnim zaklepanjem in močna 3D nastavljiva nasadila