Pokličite: +386 (0)2 713 00 00
                    +386 (0)31 612 935

Novice

 

AAA certifikat BONITETNE ODLIČNOSTI

 

Podjetje Štajerles trade d.o.o. izpolnjuje kriterije Bonitetne odličnosti za leto 2017 in spada med top slovenske poslovne subjekte, ki so upravičeni do uporabe statusa AAA kot simbola ocene bonitetne odličnosti. Poslovni subjekt spada v NAJVIŠJI RAZRED bonitetne odličnosti v Sloveniji!


 


Bonitetna ocena odličnosti je ocena, kako bonitetne hiše na osnovi in prepletu različnih kriterijev ocenjujejo boniteto subjekta skozi daljše preteklo in sedanje obdobje. Med drugim so sestavni del ocene tudi ocena plačilne sposobnosti, kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in razni drugi kriteriji tveganosti poslovanja s podjetjem. 

 

Po analizah za leto 2017 Štajerles trade d.o.o. spada med 6,8 % najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred AAA. V Sloveniji je v letu 2017 med vsemi 167.703 registriranimi podjetji bonitetno odličnost doseglo zgolj 11.440 podjetij. Nadalje, v splošni dejavnosti - SKD klasifikacija (46.730 - G 46.730 Trgovina na debelo z lesom, gradbenim materialom in sanitarno opremo) - je registriranih 537 podjetij, od tega le 42 podjetij dosega mednarodno priznane standarde razreda AAA.   


Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan. 

 

Podjetje Štajerles trade d.o.o. je najvišjo bonitetno oceno odličnosti doseglo tudi leta 2016.vir: BISNODE d.o.o.